Akkurat fått opp øynene for pinterest!

Å herre, for et sted – Pinterest er jo genialt! Jeg har visst om nettstedet lenge, men aldri tatt meg tid til å faktisk se skikkelig gjennom alle bildene som blir lagt ut. Jeg ante for eksempel ikke at man kunne sortere etter kategorier, noe som gjorde hele forskjellen for meg. De siste dagene har mye tid forsvunnet bare ved å sitte å se og bli inspirert inne på denne siden. Spesielt har det blitt mye tid innenfor «DIY & crafts». Jeg blir så inspirert og får lyst til å lage alt på en gang! Her er alt fra hvordan lage vaskepulver til klær, hvordan bygge bord, hvordan hekle armbånd, hvordan lage brownie i mikrobølgeovn, samt en hel del finurlige tips og triks om alt mulig rart. Jeg er frelst!

Er du en Gjør det selv-person, som liker smarte tips og triks, så er absolutt dette en plass å titte innom for ideer og inspirasjon. Besøk siden her.

Pinterest

Reklamer

2 kommentarer on “Akkurat fått opp øynene for pinterest!”

  1. Samme her! Ikke sant det er kult? 🙂

    • Iris sier:

      Jeg elsker det! 😀 Blir egentlig litt overøst av inspirasjon og ideer, vet ikke helt hvor jeg skal begynne! Snart må jeg begynne å skrive liste over alt jeg har lyst til å lage! :p


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s